tisdag 8 november 2011

Busenkel vegetarisk pasta

Ibland ska maten bara vara enkel - men fortfarande vara god. Det här är en rätt som jag tycker är toppen när man har lite bråttom och maten inte står i huvudfokus. Man kommer hem och är bara jättehungrig eller ska iväg på något annat om en liten stund.
Du behöver
70g pasta per person
1 näve ruccola per person
½ avokado per person (valfritt)
Parmesanost

Koka pastan enligt förpackningen i rikligt med saltat vatten. Tänk på att ha pasta av god kvalitet det smakar mycket bättre då. Jag har här använt Orchetti men annan kort går också bra, t ex Farfalle. Häll av och lägg upp på tallrikar. Blanda i 2 msk av Fynbos Savouring Aubergine och tomat, (Det går utmärkt att använda den med Paprika och tomat också), 1 näve ruccola och bitar av en halv avokado. Riv parmesanost på toppen och ta ett par tag med pepparkvarnen.
Under koktiden kan du göra något annat och när det är klart är det ju bara att blanda ihopa. Är jag jättehungrig medan pastan kokar brukar jag ta en morot att knapra på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar