fredag 3 juni 2011

Studentmottagning och mat till många

Min bästa väninna Lisas son tog studenten och två dagar innan ringde hon lite panikartat och frågade om jag kunde hjälpa henne med maten. Ja var mitt svar utan att tänka på hur många det skulle vara - 50 personer visade det sig.

Att laga mat till många har sina utmaningar. Förvaring dels när du köpt råvarorna sedan när du tillagat det och sedan att den ska kunna stå framme och hålla sig fräsch. Vi har dessutom inte världens smartaste kylskåp ur förvaringssynpunkt och när jag sade ja var det dessutom sönder. Men allt löste sig och resultatet blev laxburgare och gurksallad med Azadas vitlöksolja, kyckling marinerad i Verlaques passionsfruktreduktion, En stor grönsallad av det matigare slaget med bland annat broccoli och blomkål och sist en dinkelsallad med rostade grönsaker med Verlaques tomato splash. Kul att kunna testa Foodtwist produkter så här i lite större skala.
Här är lite bilder från buffébordet tagna med telefonen hur det blev.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar